Вести

Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке иновативним брзорастућим малим и средњим предузећима

Уторак, 09. Април 2013. 10:40

Програм подршке иновативним брзорастућим малим и средњим предузећима (у даљем тексту: Програм) спроводи Министарство финансија и привреде (у даљем тексту: Министарство) у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој (у даљем тексту: Национална агенција) и мрежом Акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту:АРРА).
 
Укупнo расположива средства зареализацију Програма износе 40.000.000,00 динара.
 

Детаљније

Јавни позив за доделу бесповратних средстава

Петак, 29. Март 2013. 06:27

У циљу јачања међународне конкурентности српске привреде кроз снажну подршку процесу интернационализације и јачању конкурентних капацитета домаћих предузећа и удружења, Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (СИЕПА) расписује 14. јавни позив за доделу бесповратних средстава извозницима, извозницима почетницима и пословним удружењима.

Детаљније

Конкурс за субвенције за развој туризма

Петак, 29. Март 2013. 05:58

Министарство финансија и привреде објавило је Јавни конкурс за доделу субвенција и дотација за финансирање пројеката развоја туризма у 2013. години.

Захтеви за коришћење свих дотација, као и субвенција за пројекте промоције и унапређења квалитета понуде туристичких места, регија и простора, као и пројекте едукације у туризму подносе се закључно са 30. мартом 2013. године, а за остале наведене програме до 1. септембра 2013. године.

Детаљније

ИПА Програм прекограничне сарадње Румунија - Република Србија

Уторак, 12. Фебруар 2013. 11:58

 Имплементациона радионица о јавним набавкама за пројекте који се финансирају у оквиру Програма прекограничне сарадње Румунија - Република Србија.

Детаљније

Grant Scheme Final Info Days

Уторак, 12. Фебруар 2013. 11:54

In the context of the EU Strategy for the Danube Region and in the framework of the IPA 2011 Socio-economic Development of the ‘Danube Serbia Region’, the Austrian Development Agency is launching a Grant Scheme to strengthen the attractiveness of the ‘Danube Serbia region’ as a place for business and tourism.

Детаљније